Rap op Stap Turnhout

... want iedereen verdient vakantie!


Eén op de vijf Vlamingen kan niet op vakantie gaan. Dat is in Turnhout en omstreken niet anders. Nochtans is dit bijzonder belangrijk voor het mentale welbevinden; er even tussen uit zijn, even niet denken aan dagelijkse zorgen. Bovendien bepaalt artikel 24 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens dat het recht op vrije tijd en vakantie een fundamenteel recht is.

Op initiatief van T’ANtWOORD en in samenwerking met de dienst Toerisme & UiT, Dienst Gelijke Kansen, Cultuurdienst, de Bibliotheek en DINAMO baten we 4 Rap op Stapkantoren uit in Turnhout.

Rap op Stap is een vrijetijds- en reisbemiddelingskantoor voor iedereen met een beperkt budget. Er kunnen zowel vakanties en daguitstappen als sport- en cultuuractiviteiten geboekt worden.

Wekelijks kunnen mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming langskomen in één van de vier kantoren, waar medewerkers en vrijwilligers van T’ANtWOORD mensen ondersteunen bij het zoeken, vinden en boeken van een leuke daguitstap, een betaalbare vakantie, het starten van een nieuwe vrijetijdsactiviteit, … Ze ondersteunen indien gewenst ook bij het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer.

Bekijk onze openingsuren en volg onze activiteiten via Facebook of de website van Rap op Stap Turnhout.

Tot snel in één van onze Rap op Stapkantoren!

T'ANtWOORD vzw - Otterstraat 114 - 2300 Turnhout - Tel. 014/43 65 16 - GSM 0468 000 272 - E-mail: