Vakantieparticipatie

Daguitstappen met vakantieparticipatie

Daguitstappen met Vakantieparticipatie

De lente nestelt zich stilaan in het land. Het mooie weer begint te kriebelen, de 'goesting' om van de zon te genieten komt eraan.
Dan gaan de mensen beginnen plannen. De vakantie, een daguitstap, een kamp voor hun kinderen. Voor mensen met een beperkt budget betekent dit eens goed nadenken, rekenen of 'vaak niets', omdat er simpelweg weinig budget is.

Maar iedereen verdient toch een beetje vakantie? Eens gewoon genieten van een dag niets doen, iets onbekends ontdekken, gezellig samen weg met het gezin.
Wij kunnen jou daarbij helpen. Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, dwz een 1 als laatste cijfer hebt staan op je nummer van het ziekenfonds, of je zit in schuldbemiddeling of je hebt een Uitpas met kansentarief, dan kom je hiervoor in aanmerking.

Op de website www.vakantieparticipatie.be kan je al eens kijken naar het aanbod. Je kan al naar de Zoo van Antwerpen voor 7,50 euro, of Hidrodoe in Herentals voor 6 euro; een dag ticket voor binnenspeeltuin Domein De Putten kost dan 4 euro.

Er zijn ook mogelijkheden om buiten de provincie te gaan. Van musea tot zwembad. Van pretpark tot boottocht. Te veel om op te noemen.
Kom gerust eens snuisteren in de boeken, te bevragen op het bureel van 'T ANtWOORD. Wij helpen je graag verder met een daguitstap, een vakantie of een kamp voor de kinderen.
Als je de eerste maal boekt, breng dan zeker een attest mee van verhoogde tegemoetkoming.
En dan is het alleen maar hopen op goed weer, voor het plezier mag je zelf zorgen.

T'ANtWOORD vzw - Otterstraat 114 - 2300 Turnhout - Tel. 014/43 65 16 - E-mail: