Interview Johan

Johan - Chef

Johan, onze superkok, woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen. Hij genoot zijn opleiding als kok in den HIK in Geel en met grote onderscheiding heeft hij zijn studies afgerond en daar genieten wij ten volle van. Intussen heeft hij nog studies fotografie gevolgd en ook met succes beëindigd. Vermits zijn hart in de keuken te vinden is , was het vanzelfsprekend dat hij ergens terecht kwam in de grootkeuken. En wij mogen van geluk spreken dat hij bij ons in T'ANtWOORD terecht is gekomen. Hij is verantwoordelijk voor de menu's op woensdag van 't Hert en de begeleiding van het keukenpersoneel.

Zo is het een gezellig drukdoende voormiddag als hij in de keuken coördineert. "We nemen de mensen zoals ze zijn en worden tevens opgevangen en begeleid. Vakkundig onderlegt hij zijn keukenpersoneel van de nodige kennis en technieken.

T'ANtWOORD is voor Johan een echte thuis. Hij kan creativiteit en mensenkennis handig gebruiken in zijn eigen leefwereld.
Zijn kijk op armoede: Johan vindt het spijtig dat in deze hedendaagse tijd nog altijd sprake is van armoede en dat er nog een kloof bestaat tussen arm en rijk die steeds groter wordt.
T'ANtWOORD is een veilige thuishaven voor iedereen die sociale contacten tot stand wil brengen en waar je onder begeleiding je creativiteit kan botvieren. Johan is ook verantwoordelijk om ons lekkere en tevens voedzame kost voor te schotelen aan democratische prijzen .

Het is al eeuwen zo dat samen eten mensen bindt en een aanleiding kan zijn tot interessante gesprekken en relaties.
Johan heeft zijn roeping gevonden. Van zijn hobby zijn beroep maken en toch iets betekenen voor de maatschappij. Je kan niets beter bedenken om je goed en nuttig te voelen als een super kok zoals Johan.

Proficiat Johan. Dankjewel voor dit boeiende interview vanwege Vera en Monique.
Bedankt Mia voor de mooie tekening. 

T'ANtWOORD vzw - Otterstraat 114 - 2300 Turnhout - Tel. 014/43 65 16 - E-mail: